Malaysiaresor.se drivs av Kenzan Travel Group, KTG. KTG består av researrangörerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor och Kenzan Tours. Afro-Caribbean Travel och Kenzan Tours är nischresearrangörer som har erbjudit semesterupplevelser på den svenska marknaden under många år. Aktivresor är en relativt ny operatör med fokus på aktiv semester.

KTGs vision är att bli förstahandsvalet för dig som söker speciella resor, äkta upplevelser eller aktiv semester i regionerna som vi arbetar med; Afrika, Indiska oceanen, Karibien, Centralamerika, Sydamerika, Asien och Europa. Vi vänder oss till dig, den medvetna resenären som uppskattar ekoturism, småskalig turism och hållbar turism.

Hållbar turism och socialt ansvar

Vi arbetar aktivt med hållbar turism och socialt ansvar. Vi vill att lokalbefolkningen på våra resmål ska kunna dra nytta av turismen. Att samarbeta med lokalt ägda arrangörer där vi vet att inkomsterna hamnar i rätt händer gör vi så långt det går. Något annat vi prioriterar är samarbeten med ekoresorter som drivs på ett hållbart sätt för miljön och lokalbefolkningen.

Kenzan Tours

Vårt mål är att växa med ansvar. Kenzan Tours har samarbetat med Afrika och Centralamerika i många år och är glada över att anställa några av de bästa försäljningskonsulterna i Sverige. Detta för att säkerställa att våra kunder får den mest professionella och kompetenta tjänsten som finns att erbjuda. En kombination av miljövänlig, kulturorienterad och småskalig turism har gjort Kenzan till vad den är idag; en av de mest populära och framgångsrika nischturoperatörerna i Sverige.

Afro-Caribbean Travel

Afro-Caribbean Travel är ”ö-experter” som erbjuder spännande produkter i Karibien, Indiska oceanen och Centralamerika inklusive kryssningar, ö-luffning, karneval- och dansutflykter, kulinariska resor, kultur och mycket mer.

Aktivresor

Aktivresor är inom det snabbväxande segmentet av aktiva semestrar där vi ser en enorm både efterfrågan och tillväxt i framtiden. Vi älskar att träna och utomhusaktiviteter också under våra semestrar. Därför erbjuder vi på Aktivresor resor med fokus på träningsläger, yogaturer och mjuka familjäventyr

Sugen på en resa till Malaysia eller någon annanstans i världen? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!

  Varför ska du resa med oss?

  1. Vi är experter på våra resmål

  Vi har specialiserat oss på ett antal destinationer där kan vi erbjuda dig service som är svår att hitta hos andra researrangörer. Sedan många år tillbaka har vi haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor.

  2. Vi har personlig erfarenhet av våra resmål

  Vi säljer endast resor som våra säljare själva har besökt. Genom att vi har varit på plats, besökt hotell och följt med på turer vet vi vad vi pratar om. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter till dig för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

  3. Vi skräddarsyr din resa

  Vill du ändra något i våra färdiga paketresor så skräddarsyr vi efter dina önskemål. Till skillnad från charterbolagens resor, som ofta är bundna till vissa utrese- och hemresedatum erbjuder vi resor som är flexibla och anpassningsbara.

  4. Vi har ett brett utbud på våra resmål

  Eftersom vi är specialiserade på ett begränsat antal länder kan vi erbjuda ett brett utbud och en god kunskap på/om dessa resmål.

  5. Resegarantier

  Vi har ställt ut resegarantier hos Kammarkollegiet enligt resegarantilagen vilket gör att du alltid kan vara trygg att du får det du har beställt.

  Varmt välkommen att boka din resa hos oss på Kenzan Travel Group!

  KENZAN TRAVEL Denmark ApS
  Cvr nr:
   42636258
  E-mail: info@kenzantravel.se